Gebakken sint-jakobsvruchten met hazelnootboter en knolselder


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kl citroensap
- 12 sint-jakobsvruchten
- 30 g gepelde en geroosterde hazelnoten
- 50 g boter, op kamertemperatuur
- 1 stengel platte peterselie
- 3 stengels koriander
- 4 stengels bieslook
- enkele kleine mosterd- of korianderblaadjes
- 1 citroen
- 400 g knolselders
- zout
- zwarte peper
- 10 cl water
- 1 kl citroensap
- 12 sint-jakobsvruchten
- 30 g gepelde en geroosterde hazelnoten
- 50 g boter, op kamertemperatuur
- 1 stengel platte peterselie
- 3 stengels koriander
- 4 stengels bieslook
- enkele kleine mosterd- of korianderblaadjes
- 1 citroen
- 400 g knolselders
- zout
- zwarte peper
- 10 cl water