

Visblokjes met vijfkruidenpoeder
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Inktvisringen
4 × +/- 195 gr
+/-€15,56
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Martini
Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
€6,99
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Zonnebloemolie | Bio
50 cl
€3,19
Valvert
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1,5 l
€5,25
Bereidingstijd: 15 min. bereidingstijd + 10 min. baktijd
Kooktip
Je kan ook ringen van verse inktvis gebruiken, maar het resultaat zal minder authentiek zijn.
Toon:
Delhaize
Inktvisringen
4 × +/- 195 gr
+/-€15,56
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Martini
Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
€6,99
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Zonnebloemolie | Bio
50 cl
€3,19
Valvert
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1,5 l
€5,25