Gebakken inktvis met champignons


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g diepgevroren inktvis (in tubes)
 - 250 g Parijse champignons
 - 2 uien
 - 1 teentje knoflook
 - 3 dl water
 - 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
 - 3 el sojasaus
 - 3 el witte vermout
 - 1/2 el blonde kandijsuiker
 - peterselie of lente-uitjes
 - 4 el Chinese wokolie
 
- 600 g diepgevroren inktvis (in tubes)
 - 250 g Parijse champignons
 - 2 uien
 - 1 teentje knoflook
 - 3 dl water
 - 3 el express bindmiddel voor witte sauzen
 - 3 el sojasaus
 - 3 el witte vermout
 - 1/2 el blonde kandijsuiker
 - peterselie of lente-uitjes
 - 4 el Chinese wokolie
 
