

Gewokte eendenblokjes met ananas
Gemiddeld, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Inktvisringen
4 × +/- 195 gr
+/-€15,56
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Delhaize
Saus | Soja | Bio
14,5 cl
€2,19
Cinzano
Vermouth Bianco | 15% alc. | Italiaanse vermout
75 cl
€6,69
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Zonnebloemolie | Bio
50 cl
€3,19
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,29
Bereidingstijd: 15 min. bereidingstijd + 10 min. baktijd
Kooktip
Je kan ook ringen van verse inktvis gebruiken, maar het resultaat zal minder authentiek zijn.
Toon:
Delhaize
Inktvisringen
4 × +/- 195 gr
+/-€15,56
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,49
Delhaize
Saus | Soja | Bio
14,5 cl
€2,19
Cinzano
Vermouth Bianco | 15% alc. | Italiaanse vermout
75 cl
€6,69
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Zonnebloemolie | Bio
50 cl
€3,19
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,29