1
Laat de calamares ontdooien in een kommetje melk.
2
Snijd de calamares vervolgens in stukken met ongeveer 2 cm zijde.
3
Verwijder steeltje en pitten van de pepers en hak ze fijn.
4
Pel de ui en de look en hak ze fijn. Schil de gember en hak hem fijn.
5
Giet de olie in een diepe bakpan en bak daarin gedurende 6 min de calamares aan in de heel hete olie.
6
Laat uitlekken en zet opzij.
7
Laat in dezelfde olie de uien, vervolgens de look en de gember lichtjes bruinen.
8
Laat 3 min bakken, bevochtig dan met de witte wijn, de gepelde tomaten en de bouillon.
9
Doe de calamares opnieuw in de pan en laat nog 15 min stoven totdat de calamares heel mals zijn.
10
Doe er dan de pepers en de gehakte koriander bij, kruid naar smaak met zout en peper.
1
Laat de calamares ontdooien in een kommetje melk.
2
Snijd de calamares vervolgens in stukken met ongeveer 2 cm zijde.
3
Verwijder steeltje en pitten van de pepers en hak ze fijn.
4
Pel de ui en de look en hak ze fijn. Schil de gember en hak hem fijn.
5
Giet de olie in een diepe bakpan en bak daarin gedurende 6 min de calamares aan in de heel hete olie.
6
Laat uitlekken en zet opzij.
7
Laat in dezelfde olie de uien, vervolgens de look en de gember lichtjes bruinen.
8
Laat 3 min bakken, bevochtig dan met de witte wijn, de gepelde tomaten en de bouillon.
9
Doe de calamares opnieuw in de pan en laat nog 15 min stoven totdat de calamares heel mals zijn.
10
Doe er dan de pepers en de gehakte koriander bij, kruid naar smaak met zout en peper.