Gebakken calamares op Mauritiaanse wijze


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 cl arachideolie
- 250 g gepelde tomaten
- 1 kruidentuiltje
- 10 cl gevogeltebouillon
- 2 kleine groene pimenten
- 2 teentjes knoflook
- 25 cl melk
- 2 rode uien
- 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
- 1 stuk gember van 2 cm
- 5 takjes verse koriander
- 10 cl witte wijn
- zout
- 4 cl arachideolie
- 250 g gepelde tomaten
- 1 kruidentuiltje
- 10 cl gevogeltebouillon
- 2 kleine groene pimenten
- 2 teentjes knoflook
- 25 cl melk
- 2 rode uien
- 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
- 1 stuk gember van 2 cm
- 5 takjes verse koriander
- 10 cl witte wijn
- zout