Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
door Pascale Naessens
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch,Kids
Dessert
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- gemengd seizoensfruit
- gemengde zaden
- 2 el kokosmelk
- gemengd klein seizoensfruit (braambessen, frambozen, aardbeien, rode besjes …)
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min
- Snijd het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden. Mix de helft van het klein fruit heel kort zodat je een dikke coulis krijgt.
- Giet hiervan 2 el over de fruitsalade. Werk af met 2 el kokosmelk, 2 el gemengde zaden en de rest van het klein fruit.
Nutritionele informatie
Energie: 342 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch,Kids
Overig
Lente,Zomer
Dessert