Fruitsalade in een 'jar' met gember-muntsiroop
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Kids,Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 250 g frambozen
- 120 g rode bessen
- 250 g suiker
- 4 biocitroenen
- 1 l water
- 120 g blauwe bessen
- 500 g aardbeien
- 20 g verse muntblaadjes
- 5 cm gember
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2011060100326830000
F2021041400079670000
S2018042500052990000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Snijd de aardbeien in 4. Snijd de gember in fijne plakjes. Schraap de zeste van de citroenen en pers ze.
- Maak de siroop: kook het water en de suiker 10 min. in een steelpannetje, voeg de muntblaadjes en de plakjes gember toe en laat nog 2 min. koken. Laat afkoelen en giet door een zeef. Voeg het sap en de zeste van de citroenen toe.
- Verdeel deze siroop over de ‘jars’ en verdeel er het fruit over. Dien goed gekoeld op.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Romantisch diner
Dessert
Lente,Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2011060100326830000
F2021041400079670000
S2018042500052990000
Laad nog 4 producten