Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Kids
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 6 eieren
- 1 klein potje pimientos del piquillo
- 2 eetlepels geraspte parmezaan
- grof zeezout
- 6 takjes bieslook
- 1/4 koffielepel piment d’Espelette
- 2 eetlepels olijfolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2010083100116000000
F2013100200732000000
S2003071600019690000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 minuten
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Klop de eieren tot een omelet met de piment d’Espelette. Giet de olijfolie in een pan en doe de eieren erbij. Voeg de pimientos en de bieslook toe. Bestrooi met een beetje grof zeezout. Laat 3 minuten koken op een zacht vuurtje. Strooi de parmezaan erover en zet 8 minuten in de oven.
- Haal de fritatta uit de vorm en snij in stukken
Kooktip
De fritatta afbakken in de oven geeft een soufflé- en goudkleurig aspect.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Vegetarisch
Kids
Diner
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2010083100116000000
F2013100200732000000
S2003071600019690000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000