Flexi-bordje met khorasan, groene hummus en paprikasaus
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 270 g zoete puntpaprika’s
- 200 g extra fijne bonen
- 1/3 bussel radijzen
- 2 wortelen
- 100 g bruine champignons
- 70 g jonge spinazieblaadjes
- 50 g rucola
- 2 lente-uien
- 1 kleine rode ui
- 220 g hele rode paprika’s in bokaal
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 50 g Kalamon olijven
- 1 bussel koriander
- 2 citroenen
- 100 g witte druiven
- 250 g kamut
- 1 pakje falafelmix Al’Fez
- 6 el rode wijnazijn
- 3 el kristalsuiker
- 200 g tahini
- 8 el olijfolie
- 2 el zonnebloemolie
- 1 el gerookte paprika
- chilipoeder
- peper
- zout
- 270 g zoete puntpaprika’s
- 200 g extra fijne bonen
- 1/3 bussel radijzen
- 2 wortelen
- 100 g bruine champignons
- 70 g jonge spinazieblaadjes
- 50 g rucola
- 2 lente-uien
- 1 kleine rode ui
- 220 g hele rode paprika’s in bokaal
- 1 blik (400 g) kikkererwten
- 50 g Kalamon olijven
- 1 bussel koriander
- 2 citroenen
- 100 g witte druiven