Bereidingstijd: 45 min.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met de ‘Wok mix’, de ‘Fish Mix’, peper en zout. Snijd de ongeschilde aardappelen en de wortelen in dikke staafjes. Rol ze in de bloem, tik het overschot eraf, haal ze door de eieren en rol ze dan in de panko. Bedek 2 ovenplaten met bakpapier, verdeel er de groentesticks over en bak ze 25 min. goudbruin in de oven.
- Snijd de kabeljauw in 8 porties. Kruid met peper en zout. Paneer ze op dezelfde manier als de groenten en bak ze 5 min. per kant goudbruin, in een braadpan met een kleine bodem hete olijfolie.
- Meng intussen alle ingrediënten voor de yoghurtsaus.
- Snijd de granaatappel horizontaal in 2 en klop er de pitjes boven een slakom uit. Meng de rucola met 2 el olijfolie, 2 el citroensap en zout.
- Serveer de groenten en de vis met de saus en het slaatje. Werk af met granaatappelpitjes en citroenpartjes
Tip: Vervang de wortelen en de aardappelen door andere groenten naar keuze, naargelang het seizoen: butternut, courgettes, aubergines, paprika’s, pastinaak ...