Recept zoekresultatenEspuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus
Recept zoekresultatenEspuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus
Delhaize logo
  • Espuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus

Espuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus

Espuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • 50 g lompviseitjes
  • 1 eigeel
  • 250 g bloemkool
  • 2 dl gevogeltefond
  • 4,5 minibloemkooltjes
  • 1 dl room
  • 1 dl witte wijn
  • 4 takjes verse tijm
  • 5 takjes bieslook
  • peper
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 sifonfles
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • 50 g lompviseitjes
  • 1 eigeel
  • 250 g bloemkool
  • 2 dl gevogeltefond
  • 4,5 minibloemkooltjes
  • 1 dl room
  • 1 dl witte wijn
  • 4 takjes verse tijm
  • 5 takjes bieslook
  • peper
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 sifonfles