Espuma van bloemkool met garnalen en hollandaisesaus

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 50 g lompviseitjes
- 1 eigeel
- 250 g bloemkool
- 2 dl gevogeltefond
- 4,5 minibloemkooltjes
- 1 dl room
- 1 dl witte wijn
- 4 takjes verse tijm
- 5 takjes bieslook
- peper
- 1 e.l. olijfolie
- 1 sifonfles
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 50 g lompviseitjes
- 1 eigeel
- 250 g bloemkool
- 2 dl gevogeltefond
- 4,5 minibloemkooltjes
- 1 dl room
- 1 dl witte wijn
- 4 takjes verse tijm
- 5 takjes bieslook
- peper
- 1 e.l. olijfolie
- 1 sifonfles