OverslaanDelhaize logo

Terugroeping product:"Hak Spinazie" producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevattenMeer info >

Recept zoekresultatenEiersandwiches
Recept zoekresultatenEiersandwiches
Delhaize logo
  • Eiersandwiches

Eiersandwiches

Eiersandwiches
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 sneetjes Comté
  • 10 g gezouten boter
  • Espelettepeper
  • 1 kl kappertjes op azijn
  • 2 zoetzure augurkjes
  • 1 blikje sardientjes in olie
  • 1 el mosterd op oude wijze
  • 50 g yoghurt van schapenmelk
  • 40 g plattekaas
  • 10 eieren
  • 2 sneetjes gekookte beenham
  • 12 sneetjes bruin brood
  • 10 g dragon
  • 4 champignons
  • 1 lente-uitje
  • 4 radijzen
  • 10 g bieslook
  • 10 g dille
  • 2 sneetjes Comté
  • 10 g gezouten boter
  • Espelettepeper
  • 1 kl kappertjes op azijn
  • 2 zoetzure augurkjes
  • 1 blikje sardientjes in olie
  • 1 el mosterd op oude wijze
  • 50 g yoghurt van schapenmelk
  • 40 g plattekaas
  • 10 eieren
  • 2 sneetjes gekookte beenham
  • 12 sneetjes bruin brood
  • 10 g dragon
  • 4 champignons
  • 1 lente-uitje

Begin met koken

: 20 min + 15 min baktijd
1
Rooster de 12 sneetjes brood en snijd ze in driehoekjes.
2
Voor de toasts met spiegelei: meng de uitgelekte en grofgehakte sardientjes met de yoghurt van schapenmelk, de dille, de kappertjes en de fijngehakte zoetzure augurkjes en werk af met Espelettepeper en zout.
3
Bak de 4 spiegeleieren. Smeer het sardienenmengsel op de toasts en leg een spiegelei op elke toast. Werk af met dille, peper en zout.
4
Voor de toasts met mimosa-eieren: snijd de kaas en de ham in driehoeken van de grootte van de toast en leg ze op de beboterde toast.
5
Kook 2 eieren hard (6 min in kokend water), pel ze en hak ze grof. Het geel mag nog een beetje zacht zijn. Meng het ei met de mosterd en de fijngehakte dragon. Kruid bij naar smaak. Leg een lepeltje van dit mengsel op elke toast en werk af met een paar blaadjes dragon.
6
Voor de toasts met omelet: klop de overige eieren los, kruid met peper en zout. Giet in een pan en bak tot een smeuïge omelet. Besmeer de driehoekjes toast met de plattekaas en werk af met peper, zout en fijngehakte bieslook. Snijd de radijzen, lente-ui en champignons in fijne sneetjes. Garneer hier de omelet mee.
1
Rooster de 12 sneetjes brood en snijd ze in driehoekjes.
2
Voor de toasts met spiegelei: meng de uitgelekte en grofgehakte sardientjes met de yoghurt van schapenmelk, de dille, de kappertjes en de fijngehakte zoetzure augurkjes en werk af met Espelettepeper en zout.
3
Bak de 4 spiegeleieren. Smeer het sardienenmengsel op de toasts en leg een spiegelei op elke toast. Werk af met dille, peper en zout.
4
Voor de toasts met mimosa-eieren: snijd de kaas en de ham in driehoeken van de grootte van de toast en leg ze op de beboterde toast.
5
Kook 2 eieren hard (6 min in kokend water), pel ze en hak ze grof. Het geel mag nog een beetje zacht zijn. Meng het ei met de mosterd en de fijngehakte dragon. Kruid bij naar smaak. Leg een lepeltje van dit mengsel op elke toast en werk af met een paar blaadjes dragon.
6
Voor de toasts met omelet: klop de overige eieren los, kruid met peper en zout. Giet in een pan en bak tot een smeuïge omelet. Besmeer de driehoekjes toast met de plattekaas en werk af met peper, zout en fijngehakte bieslook. Snijd de radijzen, lente-ui en champignons in fijne sneetjes. Garneer hier de omelet mee.
Nutritionele informatie
Energie: 595 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Picknick
Brunch
Lente,Zomer
Snack

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Piment d'espelette

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Yoghurt van schapenmelk
50 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Brood | Toast | Volkoren
250 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Santa Maria Kruiden | Dragon
7 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Comté | Geraspt
Delhaize Comté | Geraspt
150 gr
3
95
Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
Carlsbourg Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
250 gr
4
35
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Augurken | Cocktail | Azijn
Delhaize Augurken | Cocktail | Azijn
110 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Sardienen | Eigen nat
Delhaize Sardienen | Eigen nat
90 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
95
Verse kaas | Vol | Bio
Pur Natur Verse kaas | Vol | Bio
450 gr
Bio
    3
    25
    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
    Hesp | Superieur | Sneden
    Herta Hesp | Superieur | Sneden
    100 gr
    2
    69
    Portobello | Belgisch
    Delhaize Portobello | Belgisch
    1 st
    2
    19
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Rode radijzen | Bussel
    Delhaize Rode radijzen | Bussel
    1 st
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    09
    Kruiden | Bieslook
    Santa Maria Kruiden | Bieslook
    2 gr
    2
    95
    Kruiden | Dille
    Santa Maria Kruiden | Dille
    12 gr
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Mosterd | Oude wijze
    Maille Mosterd | Oude wijze
    360 gr
    4
    09
    Totaal:
    €30,23