
Eendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en koriander


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Gressinghameendenborstfilets (of de helft, indien grote filets)
- 400 g wortelen (nettogewicht, geschild)
- 4 kleine worteltjes
- 10 g sojasaus
- 1,9 dl kalfsfond
- 1/2 takje citroengras
- 15 g verse gember (nettogewicht, geschild)
- 1 kl ras-el-hanoutkruiden
- 10 blaadjes kleine bussels koriander
- 2 kl komijnpoeder
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 7 e.l. olijfolie
- 20 noten boter
- 1/2 citroen
- zout
- 4 Gressinghameendenborstfilets (of de helft, indien grote filets)
- 400 g wortelen (nettogewicht, geschild)
- 4 kleine worteltjes
- 10 g sojasaus
- 1,9 dl kalfsfond
- 1/2 takje citroengras
- 15 g verse gember (nettogewicht, geschild)
- 1 kl ras-el-hanoutkruiden
- 10 blaadjes kleine bussels koriander
- 2 kl komijnpoeder
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 7 e.l. olijfolie
- 20 noten boter
- 1/2 citroen
- zout