Recept zoekresultatenEendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en koriander
Recept zoekresultatenEendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en koriander
Delhaize logo
A

Eendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en koriander

Eendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en korianderA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 Gressinghameendenborstfilets (of de helft, indien grote filets)
  • 400 g wortelen (nettogewicht, geschild)
  • 4 kleine worteltjes
  • 10 g sojasaus
  • 1,9 dl kalfsfond
  • 1/2 takje citroengras
  • 15 g verse gember (nettogewicht, geschild)
  • 1 kl ras-el-hanoutkruiden
  • 10 blaadjes kleine bussels koriander
  • 2 kl komijnpoeder
  • 1 gevogeltebouillon blokje
  • 7 e.l. olijfolie
  • 20 noten boter
  • 1/2 citroen
  • zout
  • 4 Gressinghameendenborstfilets (of de helft, indien grote filets)
  • 400 g wortelen (nettogewicht, geschild)
  • 4 kleine worteltjes
  • 10 g sojasaus
  • 1,9 dl kalfsfond
  • 1/2 takje citroengras
  • 15 g verse gember (nettogewicht, geschild)
  • 1 kl ras-el-hanoutkruiden
  • 10 blaadjes kleine bussels koriander
  • 2 kl komijnpoeder
  • 1 gevogeltebouillon blokje
  • 7 e.l. olijfolie
  • 20 noten boter
  • 1/2 citroen
  • zout