Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Eendenborst met truffelwitloof en tartelette met cantharellen
Recept zoekresultaten
Eendenborst met truffelwitloof en tartelette met cantharellen
Eendenborst met truffelwitloof en tartelette met cantharellen
door Yves Mattagne
Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
2
eendenborsten
8 stengels
bieslook
4 g
zwarte truffel
zwarte peperbollen
fleur de sel
25 g
kippenlever (voor de duchambaissaus)
50 g
sjalot (voor de duchambaissaus)
1
teentje knoflook (voor de duchambaissaus)
5 g
krulpeterselie (voor de duchambaissaus)
1
takje tijm (voor de duchambaissaus)
200 g
room (40% v.g.) (voor de duchambaissaus)
2,5 dl
rode wijn (voor de duchambaissaus)
1,5 dl
rodewijnazijn (voor de duchambaissaus)
500 g
gevogeltefond (voor de duchambaissaus)
2 g
vierkruidenpoeder (of speculaaskruiden) (voor de duchambaissaus)
1
laurierblaadje (voor de duchambaissaus)
peper (voor de duchambaissaus)
zout (voor de duchambaissaus)
20 g
gerookt spek (voor de bouchon-aardappelen)
1
takje tijm (voor de bouchon-aardappelen)
4
ratte-aardappelen (voor de bouchon-aardappelen)
50 g
boter (voor de bouchon-aardappelen)
1
laurierblaadje (voor de bouchon-aardappelen)
zout (voor de bouchon-aardappelen)
3
vellen brickdeeg (voor de tartelettes)
50 g
boter (voor de taartjes)
100 g
kleine cantharellen (voor de cantharellen)
20 g
sjalot (voor de cantharellen)
1
teentje knoflook (voor de cantharellen)
2 el
geklaarde boter (voor de cantharellen)
4
stronkjes gastronomisch witloof (voor het witloof)
100 g
boter (voor het witloof)
1 el
ganzenvet (voor het witloof)
1 snufje
gemalen nootmuskaat (voor het witloof)
10 g
zout (voor het witloof)
2
eendenborsten
8 stengels
bieslook
4 g
zwarte truffel
zwarte peperbollen
fleur de sel
25 g
kippenlever (voor de duchambaissaus)
50 g
sjalot (voor de duchambaissaus)
1
teentje knoflook (voor de duchambaissaus)
5 g
krulpeterselie (voor de duchambaissaus)
1
takje tijm (voor de duchambaissaus)
200 g
room (40% v.g.) (voor de duchambaissaus)
2,5 dl
rode wijn (voor de duchambaissaus)
1,5 dl
rodewijnazijn (voor de duchambaissaus)
500 g
gevogeltefond (voor de duchambaissaus)
2 g
vierkruidenpoeder (of speculaaskruiden) (voor de duchambaissaus)
Toon meer