Recept zoekresultatenEend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoi
Recept zoekresultatenEend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoi
Delhaize logo
  • Eend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoi
    Nutri-Score A

Eend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoi

Eend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoiA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 100 g verse bosbessen
  • 1 kl suiker
  • 2 el olijfolie
  • 2 el boter (voor het vlees)
  • 1 kl boter (voor de veenbessen)
  • 4 el gembersiroop
  • 4 el sojasaus
  • 1 kl tajinekruiden
  • 2 wilde eendenborstfilets
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 100 g verse bosbessen
  • 1 kl suiker
  • 2 el olijfolie
  • 2 el boter (voor het vlees)
  • 1 kl boter (voor de veenbessen)
  • 4 el gembersiroop
  • 4 el sojasaus
  • 1 kl tajinekruiden
  • 2 wilde eendenborstfilets