Eend gelakt met gemberstroop, veenbessen en paksoi


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 stuks Shanghai paksoi
- 100 g verse bosbessen
- 1 kl suiker
- 2 el olijfolie
- 2 el boter (voor het vlees)
- 1 kl boter (voor de veenbessen)
- 4 el gembersiroop
- 4 el sojasaus
- 1 kl tajinekruiden
- 2 wilde eendenborstfilets
- 2 stuks Shanghai paksoi
- 100 g verse bosbessen
- 1 kl suiker
- 2 el olijfolie
- 2 el boter (voor het vlees)
- 1 kl boter (voor de veenbessen)
- 4 el gembersiroop
- 4 el sojasaus
- 1 kl tajinekruiden
- 2 wilde eendenborstfilets