De veggieballen van Wim Ballieu


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 ml groentebouillon
- 60 ml olijfolie
- 200 g risottorijst
- 150 ml witte wijn
- 1 sjalot, fijngehakt
- 1 doosje saffraan
- 60 g notenmengeling (bijvoorbeeld walnoten en hazelnoten)
- 100 ml sojaroom
- verse kruiden (basilicum, peterselie, bieslook, ...)
- 100 g paneermeel
- zout
- olie (om in te frituren)
- 200 g ratatouille
- water
- enkele pijnboompitten
- 450 ml groentebouillon
- 60 ml olijfolie
- 200 g risottorijst
- 150 ml witte wijn
- 1 sjalot, fijngehakt
- 1 doosje saffraan
- 60 g notenmengeling (bijvoorbeeld walnoten en hazelnoten)
- 100 ml sojaroom
- verse kruiden (basilicum, peterselie, bieslook, ...)
- 100 g paneermeel
- zout
- olie (om in te frituren)
- 200 g ratatouille
- water
- enkele pijnboompitten