Recept zoekresultatenCordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Recept zoekresultatenCordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Delhaize logo

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 2 kalfslapjes (ong. 170 g/stuk)
  • 75 g Averbodekaas
  • 2 sneetjes gekookte ham
  • 2 eieren
  • 60 g paneermeel
  • 40 g bloem
  • peper
  • 150 g Luikse siroop
  • 5 cl Averbode-bier
  • 1 el olijfolie
  • 2 kalfslapjes (ong. 170 g/stuk)
  • 75 g Averbodekaas
  • 2 sneetjes gekookte ham
  • 2 eieren
  • 60 g paneermeel
  • 40 g bloem
  • peper
  • 150 g Luikse siroop
  • 5 cl Averbode-bier
  • 1 el olijfolie