Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Delhaize logo
 • Chococorepen
  D

Chococorepen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Pasen
Snack
ChococorepenD

Ingrediënten voor 15 Porties

15 Porties
 • 200 g kokospoeder
 • 397 g gesuikerde geconcentreerde melk (blikje)
 • 300 g Callets Dessert (of fijngehakte pure chocolade)

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min. (+ 13 u. koeltijd en vriestijd)

 1. Meng zorgvuldig het kokospoeder en de gecondenseerde gesuikerde melk. Bekleed een vierkante schaal van 20 cm zijde met bakpapier. Verdeel er het mengsel over, in een laag van 2 cm dikte. Dek af en laat 12 u in de koelkast rusten.
 2. Snijd in repen en zet ze 30 min. in de diepvriezer.
 3. Smelt de gehakte pure chocolade au bain-marie. Steek spiesjes in de repen, dompel ze in de chocolade en leg ze op een vel bakpapier.
 4. Creëer wat reliëf in de repen met een vork. Laat minstens 30 min. in de koelkast opstijven. Je kunt de repen ± 1 week in de koelkast bewaren, in een luchtdichte doos.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1559; energie (kCal): 375; vetten (g): 27,1; verzadigde vetten (g): 20,2; koolhydraten (g): 24,4; suikers (g): 23,3; vezels (g): 4,2; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 224,25
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Pasen
Snack
Snack
 • Chococorepen
  D