Che Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 8 Porties
- 1 l sojadrink
- 200 g kristalsuiker
- 6 feuilles gelatineblaadjes
- 3 cm gember
- 2 dl water
- 2 el water
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1974061200151000000
S2004011908020090000
F2021022500077690000
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min. + 2u. kooktijd
- Week de gelatineblaadjes in koud water zodat ze zacht worden.
- Breng de sojadrink aan de kook. Haal de pan van het vuur. Voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes toe en meng. Verdeel over glaasjes en laat minstens 2 u in de koelkast opstijven.
- Doe de suiker en 2 el water in een steelpan. Verwarm zonder te mengen, tot een blonde karamel. Voeg heel voorzichtig het kokend water toe en meng goed. Voeg de in fijne julienne gesnipperde gember toe en laat volledig afkoelen.
- Serveer de panna cotta met de siroop.
Kooktip
Werk je panna cotta eventueel af met een takje munt en/of plakjes gekonfijte gember.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegan
Dessert
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1974061200151000000
S2004011908020090000
F2021022500077690000