Carpaccio van zalmduo en exotisch fruit, rodebietendressing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 180 g zalmhaasje
- 140 g gerookte zalm
- 12 blaadjes koriander
- 12 blaadjes basilicum
- 200 g gekookte babybietjes (voor de rodebietendressing)
- 2 cm gember (voor de rodebietendressing)
- 1 kl honing (voor de rodebietendressing)
- 4 el olijfolie (voor de rodebietendressing)
- 1/2 ananas
- 1/2 mango (niet te rijp)
- 2 passievruchten
- 2 limoenen (voor de rodebietendressing)
- Espelettepeper (voor de rodebietendressing)
- zout (voor de rodebietendressing)
- 180 g zalmhaasje
- 140 g gerookte zalm
- 12 blaadjes koriander
- 12 blaadjes basilicum
- 200 g gekookte babybietjes (voor de rodebietendressing)
- 2 cm gember (voor de rodebietendressing)
- 1 kl honing (voor de rodebietendressing)
- 4 el olijfolie (voor de rodebietendressing)
- 1/2 ananas
- 1/2 mango (niet te rijp)
- 2 passievruchten
- 2 limoenen (voor de rodebietendressing)
- Espelettepeper (voor de rodebietendressing)
- zout (voor de rodebietendressing)