Carpaccio van goudbrasem en kaki
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1/2 vanillestokje
- 4 eetlepels olijfolie
- verse gember (3 cm)
- 1 grote rode thaise peper
- 450 g goudbrasemfilet
- 1,5 kaki
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2017082304174280000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2003071600019670000
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Verwijder de vanillezaadjes met de punt van een mes. Doe de olijfolie en de zaadjes in een kookpot, en warm zachtjes op tot de olie lauw is. Haal van het vuur en laat de vanille infuseren tot het terug op kamertemperatuur is.
- Rasp de gember. Verwijder de zaadjes van de peper en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de olie en zout toe.
- Spoel de visfilets onder de kraan en dep ze droog met keukenpapier. Verwijder eventueel de graten. Snij de filets in dunne reepjes.
- Pel de kaki's, verwijder de steel en snij ze vervolgens in kleine blokjes.
- Neem een bord Leg er de vis en de kaki's in, overgiet met de gekruide olie, dek af en laat 1 uur marineren in de koelkast.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Diner
Lente,Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2017082304174280000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2003071600019670000