Recept zoekresultatenCarpaccio van Bündnerfleisch en schilfers van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie
Recept zoekresultatenCarpaccio van Bündnerfleisch en schilfers van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie
Delhaize logo
  • Carpaccio van Bündnerfleisch en schilfers van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie

Carpaccio van Bündnerfleisch en schilfers van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie

Carpaccio van Bündnerfleisch en schilfers van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 el rode wijnazijn
  • sap van 1/2 citroen
  • 1 el kappers
  • 80 g Bündnerfleisch
  • Schilfers van L’Etivaz AOP
  • peper en zout
  • 1 rucola
  • 2 el rode wijnazijn
  • sap van 1/2 citroen
  • 1 el kappers
  • 80 g Bündnerfleisch
  • Schilfers van L’Etivaz AOP
  • peper en zout
  • 1 rucola