1
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Hak een half handvol peterselie fijn. Snijd de peper in fijne stukjes.
2
Fruit de tomaten en de peper met olijfolie, voeg dan de groenten toe.
3
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat nog 5 min sudderen.
4
Voeg de gehakte peterselie en de balsamico toe. Kruid af, laat afkoelen en laat het geheel dan nog 1 u rusten in de ijskast.
5
Dien op bij grillades, antipasti, ...
1
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Hak een half handvol peterselie fijn. Snijd de peper in fijne stukjes.
2
Fruit de tomaten en de peper met olijfolie, voeg dan de groenten toe.
3
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat nog 5 min sudderen.
4
Voeg de gehakte peterselie en de balsamico toe. Kruid af, laat afkoelen en laat het geheel dan nog 1 u rusten in de ijskast.
5
Dien op bij grillades, antipasti, ...