Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Delhaize logo
  • Caponata

Caponata

Caponata
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g platte peterselie
  • 450 g gegrilde groenten met basilicum (Crop's)
  • 2 el olijven
  • 1/2 chilipeper
  • 1 el kappertjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 Romeinse tomaten
  • zout
  • 1 el balsamico
  • 150 g platte peterselie
  • 450 g gegrilde groenten met basilicum (Crop's)
  • 2 el olijven
  • 1/2 chilipeper
  • 1 el kappertjes
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 Romeinse tomaten
  • zout
  • 1 el balsamico

Begin met koken

: 15 min
1
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Hak een half handvol peterselie fijn. Snijd de peper in fijne stukjes.
2
Fruit de tomaten en de peper met olijfolie, voeg dan de groenten toe.
3
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat nog 5 min sudderen.
4
Voeg de gehakte peterselie en de balsamico toe. Kruid af, laat afkoelen en laat het geheel dan nog 1 u rusten in de ijskast.
5
Dien op bij grillades, antipasti, ...
1
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Hak een half handvol peterselie fijn. Snijd de peper in fijne stukjes.
2
Fruit de tomaten en de peper met olijfolie, voeg dan de groenten toe.
3
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat nog 5 min sudderen.
4
Voeg de gehakte peterselie en de balsamico toe. Kruid af, laat afkoelen en laat het geheel dan nog 1 u rusten in de ijskast.
5
Dien op bij grillades, antipasti, ...
Nutritionele informatie
Energie: 114 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegan
Overig
Lunch