Boterham met geitenkaas, bietjes en dadels
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Brunch
Lunch

Ingrediënten voor 1 Porties
- 1 sneetje ‘5-granenbrood’
- 1 ‘Crottin van geitenkaas Natuur’ Le Larry
- biobabybietjes met balsamicoazijn
- ontpitte dadels
- takjes tijm
Begin met koken
Bereidingstijd: 5 min.
Smeer een sneetje 5-granenbrood met ‘Crottin van geitenkaas Natuur’ Le Larry op. Snijd de biobabybieten in plakken en leg ze erbij met een scheutje balsamicoazijn. Snijd de ontpitte dadels in stukjes en verdeel ze over het brood. Zorg voor een mooie afwerking met wat takjes tijm.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Vegetarisch
Brunch
Lunch