Bladerdeegtaart met druiven
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
1 op 5Vegetarisch
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 1 pakje bladerdeeg
- 2 eetlepels havervlokken
- 200 g pitloze witte druiven
- 200 g pitloze rode druiven
- 3 el rietsuiker
- 1/4 koffielepel vanillepoeder
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012031300129700000
F1986053100336900000
F2016111000336720000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik de bodem in met een vork.
- Meng de havervlokken met 2/3 van de suiker en voeg het vanillepoeder toe. Meng. Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
- Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten uit de blauwe druiven. Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. Bestrooi het fruit met de rest van de suiker.
- Zet gedurende 20 à 25 minuten in de oven.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Zomer,Herfst
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012031300129700000
F1986053100336900000
F2016111000336720000
Laad nog 1 producten