Recept zoekresultatenAardbeientaart met witte chocolade en vanilleganache
Recept zoekresultatenAardbeientaart met witte chocolade en vanilleganache
Delhaize logo
  • Aardbeientaart met witte chocolade en vanilleganache
    Nutri-Score E

Aardbeientaart met witte chocolade en vanilleganache

Aardbeientaart met witte chocolade en vanilleganacheE
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 klein ei (voor het zoete deeg)
  • 16 g witte-amandelpoeder (voor het zoete deeg)
  • 200 g bloem (voor het zoete deeg)
  • 80 g bloemsuiker (voor het zoete deeg)
  • 120 g boter (voor het zoete deeg)
  • zout (voor het zoete deeg)
  • 250 g aardbeien (voor de aardbeienconfituur)
  • 1/2 citroen (voor de aardbeienconfituur)
  • 100 g geleisuiker (voor de aardbeienconfituur)
  • 1/2 vanillestokje (voor de aardbeienconfituur)
  • 5 dl room met 35% v.g. (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 100 g witte chocolade (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 1/2 vanillestokje (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 3,5 g gelatinepoeder (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 3 of 4 aardbeien (voor de afwerking)
  • 1 takje munt (voor de afwerking)
  • 1 klein ei (voor het zoete deeg)
  • 16 g witte-amandelpoeder (voor het zoete deeg)
  • 200 g bloem (voor het zoete deeg)
  • 80 g bloemsuiker (voor het zoete deeg)
  • 120 g boter (voor het zoete deeg)
  • zout (voor het zoete deeg)
  • 250 g aardbeien (voor de aardbeienconfituur)
  • 1/2 citroen (voor de aardbeienconfituur)
  • 100 g geleisuiker (voor de aardbeienconfituur)
  • 1/2 vanillestokje (voor de aardbeienconfituur)
  • 5 dl room met 35% v.g. (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 100 g witte chocolade (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 1/2 vanillestokje (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 3,5 g gelatinepoeder (voor de wittechocoladeen vanilleganache)
  • 3 of 4 aardbeien (voor de afwerking)