Brochettes kaasplank
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 50 g zachte perziken
- 50 g zachte pruimen zonder pit
- 50 g zachte peren
- 80 g Blue Stilton
- 50 g zachte verse geitenkaas
- 150 g ‘Tomme de Savoie’
- 150 g ‘Le petit Lathuy’ bio
- 1 eetlepel Provençaalse kruiden
- satéstokjes of spiesen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2009121608000840000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2013040900651230000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Verdeel de kazen en het gedroogd fruit in 4 porties. Snijd de kaas in mooie stukken.
- Rol 4 bolletjes van de verse geitenkaas en rol ze door de Provençaalse kruiden.
- Rijg afwisselend de stukken gedroogd fruit en stukken kaas op de satéstokjes of spiesen.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Aperitief
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2009121608000840000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2013040900651230000