SMEG Spaaractie
Producten en inspiratie voor de feesten

Spaar mee voor deze unieke Smeg-collectie

Als aanvulling op de collectie keukenapparaten lanceert Smeg nu ook een eigen messencollectie. De premiumcollectie is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals Duits staal en acaciahout, en dankzij de ergonomische handgrepen bereid je moeiteloos je favoriete gerechten. Bovendien is het messenblok een stijlvolle blikvanger die in elke keuken past. Laat je betoveren door de messencollectie van Smeg en ontdek een nieuwe manier van koken!

Hoe werkt het?

Je ontvangt 1 Smeg-spaarzegel per aankoopschijf van € 10 in de Delhaize supermarkten en deelnemende AD en Proxy Delhaize winkels in België en Groothertogdom Luxemburg. Tegen inruiling van een volle spaarkaart (10 zegels) geniet je van een korting tot 80%* op een product uit het Smeg-gamma. Smeg-spaarzegels worden uitgegeven van 18 november 2021 t.e.m. 19 januari 2022. Volle spaarkaarten kunnen ingeruild worden t.e.m. 2 februari 2022. 
*Zolang de voorraad strekt. 

 

Ontdek de deelnemende Smeg-producten

Volle spaarkaarten kunnen enkel ingeruild worden in een Collect-punt. De producten zullen beschikbaar zijn zodra je jouw Collect-bestelling plaatst. Je kan zegels ontvangen bij al je bestellingen maar de spaarkaart inruilen is alleen mogelijk in de winkel of bij een Collect punt.

Reserveer je feestproducten

Delhaize is er graag bij aan de feesttafel!

  • Om zeker te zijn dat er niets ontbreekt vul je best nu al je bestelbon in online of in jouw Delhaize-winkel.
  • Voor het kerstfeest moet dat ten laatste voor 20 december, voor oudjaar ten laatste voor 27 december. 

Naar de bestelbon >

Tot op het laatste moment beschikbaar

  • Alle Delhaize-winkels zijn open op vrijdag 24 en 31 december van 8 tot 18u. De meeste AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go winkels zijn ook open op zon- en feestdagen.
  • Doe je je bestelling online? Dan komen we alles nog thuis leveren op 24 en 31 december tot 14u, zo kan jij alvast de tafel versieren! 

Naar alle winkels >