Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Natural Tahini 160g van het merk Al'Fez »Lees meer >

Think Pink steunen tijdens roze oktober doe je zo!

Delhaize is al sinds 2011 trotse partner van Think Pink, de organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker en geld inzamelt voor de strijd tegen deze ziekte. Tijdens roze oktober, internationale borstkankermaand, pakken we ook dit jaar weer uit met enkele acties én roze recepten. Zo willen we het belang van regelmatige borstkankerscreening in de kijker zetten en je helpen om zorg te dragen voor jezelf. Je eerst laten screenen, daarna ongegeneerd genieten van 'la vie en rose' met een smakelijk roze menu! Je ontdekt onze drie heerlijke roze gerechten hieronder, net als onze drie acties voor Think Pink. Let's do this!

1, 2, 3 manieren om Think Pink te steunen via Delhaize

1. Draag een roze lintje

1. Draag een roze lintje

In oktober kun je bij Delhaize roze lintjes kopen voor 2 euro per stuk. De opbrengst gaat volledig naar Think Pink. Haal dus snel je Think Pink-lintje aan de kassa van jouw Delhaize supermarkt en neem er gerust ook enkele mee voor je vriend(inn)en.

2. Eet chocolade

2. Eet chocolade

Jawel, je leest het goed! Er wordt 1 euro gedoneerd aan Think Pink voor elke Meurisse-chocoladereep die je in oktober bij Delhaize koopt. Als je nog een excuus zocht om chocolade te eten, dan heb je dat bij deze gevonden!

3. Doneer je SuperPlus-punten

3. Doneer je SuperPlus-punten

Ruil in oktober je opgespaarde SuperPlus-punten eens niet in voor kortingen of producten, maar doneer ze rechtstreeks aan Think Pink. Dat kan al vanaf 50 punten. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Voor elke 100 punten doneer je €1. Merci!

Nog meer doen voor Think Pink? Dat kan!

In oktober organiseren Think Pink en haar sympathisanten en partners nog tal van andere initiatieven in de strijd tegen borstkanker: sportieve uitdagingen, steunacties, workshops, infomomenten ... Ontdek meer over de Pink Month en hoe jij je steentje bijdraagt op www.thinkpink.be.