Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenZuurkool met vis
Delhaize logo
  • Zuurkool met vis

Zuurkool met vis

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Zuurkool met vis

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 dikke sneetjes gerookt spek
  • 4 grote gekookte garnalen (maat 30/40)
  • 1 kruidentuiltje
  • 300 g zeewolf- of zeeduivelfilets
  • 300 g zalmforelfilets
  • 1 kg zuurkool met witte wijn

Begin met koken

Bereidingstijd: 35 min.

  1. Doe de helft van de zuurkool in een grote stoofpan, maak de zuurkool los met een vork en leg er de sneetjes spek bovenop. Voeg het kruidentuiltje toe en bedek met het 2de helft zuurkool. Breng zachtjes aan de kook en laat, met deksel, 20 minuten op heel zacht vuur sudderen, roer af en toe om.
  2. Snij elke vis in 4 porties en leg ze op de zuurkool. Dek af en laat 8 minuten zachtjes koken. Voeg de garnalen en laat nog 2 minuten sudderen.
  3. Serveer heel warm met natuuraardappelen of puree, vergeet een beetje mosterd niet.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Zuurkool met vis