Zomerse zooi van zeetongrolletjes en grijze garnalen

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ui
- enkele tandenstokers
- 1 teentje look
- 30 g verse kervel
- 40 g parmigiano (in blok)
- 30 g amandelschilfers
- 15 dl olijfolie
- 1 el olijfolie (voor de saus)
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes tijm
- 2 dl Noilly Prat (droge Franse vermout)
- 2 cl room
- 1/2 citroen
- 4 gefileerde zeetongen van 250 g
- 3 stengels selder
- 1 dopje saffraanpoeder
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 50 g boter
- 20 g boter (voor de saus)
- 2 dl visfumet (voor de saus)
- 2 dl visfumet
- 600 g vastkokende aardappelen
- 1/2 bakje kerstomaatjes
- 1 sjalot
- 1 courgette
- 200 g ongepelde grijze garnalen
- 1 ui
- enkele tandenstokers
- 1 teentje look
- 30 g verse kervel
- 40 g parmigiano (in blok)
- 30 g amandelschilfers
- 15 dl olijfolie
- 1 el olijfolie (voor de saus)
- 2 blaadjes laurier
- 2 takjes tijm
- 2 dl Noilly Prat (droge Franse vermout)
- 2 cl room
- 1/2 citroen
- 4 gefileerde zeetongen van 250 g
- 3 stengels selder