Zomerse zooi van zeetongrolletjes en grijze garnalen

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ui
 - enkele tandenstokers
 - 1 teentje look
 - 30 g verse kervel
 - 40 g parmigiano (in blok)
 - 30 g amandelschilfers
 - 15 dl olijfolie
 - 1 el olijfolie (voor de saus)
 - 2 blaadjes laurier
 - 2 takjes tijm
 - 2 dl Noilly Prat (droge Franse vermout)
 - 2 cl room
 - 1/2 citroen
 - 4 gefileerde zeetongen van 250 g
 - 3 stengels selder
 - 1 dopje saffraanpoeder
 - 1/2 bussel krulpeterselie
 - 50 g boter
 - 20 g boter (voor de saus)
 - 2 dl visfumet (voor de saus)
 - 2 dl visfumet
 - 600 g vastkokende aardappelen
 - 1/2 bakje kerstomaatjes 
 - 1 sjalot
 - 1 courgette
 - 200 g ongepelde grijze garnalen
 
- 1 ui
 - enkele tandenstokers
 - 1 teentje look
 - 30 g verse kervel
 - 40 g parmigiano (in blok)
 - 30 g amandelschilfers
 - 15 dl olijfolie
 - 1 el olijfolie (voor de saus)
 - 2 blaadjes laurier
 - 2 takjes tijm
 - 2 dl Noilly Prat (droge Franse vermout)
 - 2 cl room
 - 1/2 citroen
 - 4 gefileerde zeetongen van 250 g
 - 3 stengels selder
 
