Zeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe Nobels
door Seppe Nobels


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote zeetongen (kaliber 3)
- 1 biobutternut
- 50 g veldsla
- 1 citroen
- 80 g rode linzen
- 80 g spelt
- 50 g bloem
- 150 g verse kaas
- 1 el mosterd à l'ancienne
- 1 el bio ciderazijn
- 80 g geklaarde boter
- 6 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
- 3 takjes rozemarijn
- 3 teentjes knoflook
- 4 stukken steranijs
- 4 kruidnagels
- peper
- fleur de sel
- 4 grote zeetongen (kaliber 3)
- 1 biobutternut
- 50 g veldsla
- 1 citroen
- 80 g rode linzen
- 80 g spelt
- 50 g bloem
- 150 g verse kaas
- 1 el mosterd à l'ancienne
- 1 el bio ciderazijn
- 80 g geklaarde boter
- 6 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
- 3 takjes rozemarijn
- 3 teentjes knoflook
- 4 stukken steranijs