Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 aubergine (300 g)
- 1 courgette (300 g)
- gedroogde oregano en rozemarijn
- 6 e.l. olijfolie
- 1 rode paprika
- 1 teentje look
- 1 ui
- venkelzaadjes
- 5 cl witte wijn
- 2 zeebrasems
- 1 aubergine (300 g)
- 1 courgette (300 g)
- gedroogde oregano en rozemarijn
- 6 e.l. olijfolie
- 1 rode paprika
- 1 teentje look
- 1 ui
- venkelzaadjes
- 5 cl witte wijn
- 2 zeebrasems