Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenZeebarbeelfilet met krokante coppa en asperges
Delhaize logo
 • Zeebarbeelfilet met krokante coppa en aspergesB

Zeebarbeelfilet met krokante coppa en asperges

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Lunch
Zeebarbeelfilet met krokante coppa en aspergesB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 10 sneetjes coppa
 • 250 g zeebarbeelfilets
 • 220 g groene mini-asperges
 • 5 eetlepels olijfolie
 • peper
 • 4 el balsamicoazijn
 • 1 knoflookteen

Begin met koken

 1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
 2. Verspreid de sneetjes coppa over de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 5 à 10 min. (te controleren) tot ze krokant zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
 3. Leg de asperges in een kookpot met lichtgezouten kokend water en giet ze na 3 min. koken af. Schrik ze onder koud water.
 4. Meng 4/5 van de olijfolie, de geperste knoflook en de balsamicoazijn in een schotel. Leg er de visfilets in en bedek ze met de marinade. Haal ze eruit (bewaar de marinade!) en leg ze in een grote braadpan met antikleefbodem. Verwarm op hoog vuur, niet langer dan nodig, precies de tijd om ze aan beide zijden aan te bakken.
 5. Stoof ondertussen de asperges in de rest van de olie in een braadpan op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
 6. Verdeel de asperges over de borden, leg er afwisselend de visfilets en de sneetjes coppa bovenop.
 7. Doe de marinade in de braadpan van de vis, verwarm 30 sec. en giet een scheutje van deze saus op de borden.

Kooktip

Je kan de borden afwerken met enkele schilfers parmezaan.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 757; energie (kCal): 182; vetten (g): 14; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 4; suikers (g): 3; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 10,1; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 273,91
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Lente
Lunch
 • Zeebarbeelfilet met krokante coppa en aspergesB