1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was de tomaten, verwijder het kroontje en snij in schijfjes.
3
Pel de uien en snij ze in fijne schijfjes.
4
Was de citroenen zorgvuldig en snij ze in partjes.
5
Was de aardappelen zorgvuldig en snij ze ongeschild in dunne plakjes.
6
Vet een ovenschotel in met olie.
7
Leg de partjes citroen en de schijfjes tomaat, aardappel en ui erin.
8
Rits de tijm van de takjes en bestrooi de groenteschotel ermee.
9
Vul de zeebaars met laurierbladeren en de rest van de tijm.
10
Leg hem in de schotel op de groenten.
11
Breng op smaak met peper en zout.
12
Overgiet met de witte wijn en zet in de oven ongeveer 20 minuten bakken afhankelijk van de grootte van de vis. Het vlees van de vis moet gemakkelijk loskomen, maar wel stevig blijven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was de tomaten, verwijder het kroontje en snij in schijfjes.
3
Pel de uien en snij ze in fijne schijfjes.
4
Was de citroenen zorgvuldig en snij ze in partjes.
5
Was de aardappelen zorgvuldig en snij ze ongeschild in dunne plakjes.
6
Vet een ovenschotel in met olie.
7
Leg de partjes citroen en de schijfjes tomaat, aardappel en ui erin.
8
Rits de tijm van de takjes en bestrooi de groenteschotel ermee.
9
Vul de zeebaars met laurierbladeren en de rest van de tijm.
10
Leg hem in de schotel op de groenten.
11
Breng op smaak met peper en zout.
12
Overgiet met de witte wijn en zet in de oven ongeveer 20 minuten bakken afhankelijk van de grootte van de vis. Het vlees van de vis moet gemakkelijk loskomen, maar wel stevig blijven.