Zandtaart met blauwe vruchten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor het zanddeeg)
- 225 g zelfrijzende bloem (voor het zanddeeg)
- 80 g kristalsuiker (voor het zanddeeg)
- 160 g malse boter (voor het zanddeeg)
- 1 snufje zout (voor het zanddeeg)
- 6 eidooiers (voor de crème anglaise)
- 30 g maiszetmeel (voor de crème anglaise)
- 5 dl melk (voor de crème anglaise)
- 90 g kristalsuiker (voor de crème anglaise)
- 1 gousse vanillestokje (voor de crème anglaise)
- 500 g blauwe bessen (voor de garnituur)
- 200 g braambessen (voor de garnituur)
- 1 el poedersuiker (voor de garnituur)
- 1 ei (voor het zanddeeg)
- 225 g zelfrijzende bloem (voor het zanddeeg)
- 80 g kristalsuiker (voor het zanddeeg)
- 160 g malse boter (voor het zanddeeg)
- 1 snufje zout (voor het zanddeeg)
- 6 eidooiers (voor de crème anglaise)
- 30 g maiszetmeel (voor de crème anglaise)
- 5 dl melk (voor de crème anglaise)
- 90 g kristalsuiker (voor de crème anglaise)
- 1 gousse vanillestokje (voor de crème anglaise)
- 500 g blauwe bessen (voor de garnituur)
- 200 g braambessen (voor de garnituur)
- 1 el poedersuiker (voor de garnituur)