Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenZalmcarpaccio met groene appel
Delhaize logo
  • Zalmcarpaccio met groene appelA

Zalmcarpaccio met groene appel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Terug naar school,Student
Lunch
Zalmcarpaccio met groene appelA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 bosje bieslook
  • 300 à 400 g zalmcarpaccio
  • 1 Granny Smith-appel
  • 1 limoen
  • olijfolie
  • peper
  • 1/4 rode ui
  • 1 koffielepel roze peperbolletjes

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Zalmcarpaccio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Appels | Granny Smith | Verpakt
    900 gr
    2,61 €/kg
    €2,35
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
    Afhaling vanaf 26/01
  • Begin met koken

    1. Pers de limoen en doe het sap in een kom met de in heel kleine blokjes gesneden appel (ongeschild). Voeg de fijngesnipperde ui toe, een twaalftal fijngesneden stengels bieslook en de roze peperbolletjes. Kruid met peper en zout, meng goed en dek af. Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
    2. Verdeel de zalm over de borden, kruid met peper en zout en schik wat appelsalsa in het midden. Overgiet met een scheutje olijfolie, werk af met enkele bieslookstengels en dien onmiddellijk op.
    3. Serveer met de resterende salsa, een flesje olijfolie en grissini.

    Kooktip

    • Zet de dienborden 30 min. voor het dresseren in de koelkast zodat de carpaccio heel fris kan opgediend worden.
    • Variant: je kan de rode ui vervangen door zachte witte ui.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 622; energie (kCal): 149; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 3,7; suikers (g): 2,3; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 12,2; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 264,33
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Terug naar school,Student
    Diner
    Alle seizoenen
    Lunch
    • Zalmcarpaccio met groene appelA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Zalmcarpaccio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Appels | Granny Smith | Verpakt
    900 gr
    2,61 €/kg
    €2,35
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
    Afhaling vanaf 26/01