Recept zoekresultatenZalmbrochettes met kerstomaat en citroen
Delhaize logo
  • Zalmbrochettes met kerstomaat en citroenA

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Barbecue
Hoofdgerecht
Zalmbrochettes met kerstomaat en citroenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 300 g zalmfilet
  • 100 g kerstomaten
  • enkele blaadjes salie
  • 1 citroen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalmfilet | Met vel
    +/- 233 gr
    +/-27,95€/kg
    +/-€6,51
  • Kerstomaten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Salie
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Citroenen | Net | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min + 10 min baktijd

    1. Snijd de zalm in blokjes van 4 cm en de citroen in fijne schijfjes.
    2. Neem een brochette en rijg er een blokje zalm, afwisselend met een citroenschijfje en een kerstomaatje op. Werk af met enkele salieblaadjes.
    3. Leg de brochettes op de BBQ en laat 2 min garen per kant.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 554; energie (kCal): 133; vetten (g): 8,4; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 1,3; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 12,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 158,54
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Gluten vrij
    Barbecue
    Diner
    Zomer
    Hoofdgerecht
    • Zalmbrochettes met kerstomaat en citroenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalmfilet | Met vel
    +/- 233 gr
    +/-27,95€/kg
    +/-€6,51
  • Kerstomaten
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Salie
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Citroenen | Net | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar