Recept zoekresultatenZalmbonbons met geitenkaas
Delhaize logo
  • Zalmbonbons met geitenkaasA

Zalmbonbons met geitenkaas

door Jeroen De Pauw

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Andere
Overig
Aperitief
Zalmbonbons met geitenkaasA

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 4 mooie sneetjes gerookte zalm
  • 1 schaaltje geitenkaas van 't Leenhof met bieslook
  • 1 komkommer
  • peper
  • 1 Granny Smith-appel

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm |  Gerookt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Geitenkaas | Fijne kruiden
    125 gr
    15,60 €/kg
    €1,95
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Appels | Granny Smith | Verpakt
    900 gr
    2,61 €/kg
    €2,35
  • Begin met koken

    1. Snij de komkommer en de appel in kleine blokjes. Meng ze met de verse geitenkaas met bieslook.
    2. Leg een stukje gerookte zalm van 4 op 4 cm op een stuk vershoudfolie. Leg er een lepeltje geitenkaas op. Hef de vier hoeken van de folie op draai ze vast tot je een bolletje krijgt. Laat 1 uur hard worden in de koelkast.
    3. Maak een snee in de folie en maak de folie los. Leg de bonbons op een papieren kuipje en versier ze met een plukje dille.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 395; energie (kCal): 94; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3,3; suikers (g): 2,7; vezels (g): 1; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 60,4
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Overig
    Alle seizoenen
    Aperitief
    • Zalmbonbons met geitenkaasA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm |  Gerookt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Geitenkaas | Fijne kruiden
    125 gr
    15,60 €/kg
    €1,95
  • Bio | Komkommer
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Appels | Granny Smith | Verpakt
    900 gr
    2,61 €/kg
    €2,35
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden