Recept zoekresultatenZalm in papillot à la caprese
Delhaize logo
  • Zalm in papillot à la caprese
    A
Zalm in papillot à la capreseA

Zalm in papillot à la caprese

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 tomaten
  • 250 bollen mozzarella
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 4 stukken Atlantische zalm
  • 4 el olijfolie
  • 250 g langkorrelige Thaise rijst
  • zout
  • peper
  • 2 tomaten
  • 250 bollen mozzarella
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 4 stukken Atlantische zalm
  • 4 el olijfolie
  • 250 g langkorrelige Thaise rijst
  • zout
  • peper

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op stand 6/180°C.
2
Snij 4 grote rechthoeken uit bakpapier of aluminiumfolie. Plooi dubbel, zodat je vierkanten krijgt. Giet 1 koffielepel olijfolie in het midden van elk vierkant, leg er een stuk zalm op en kruid met peper en zout.
3
Snij de tomaten en mozzarella in schijfjes en schik ze afwisselend op de stukken zalm. Kruid met peper en zout, overgiet met 1 koffielepel olie en bestrooi met fijngesneden basilicum.
4
Sluit de papilottes, leg ze op een ovenschaal en laat ze 15 minuten bakken in de oven. Serveer de warme vis met nog wat basilicum en rijst.
1
Verwarm de oven voor op stand 6/180°C.
2
Snij 4 grote rechthoeken uit bakpapier of aluminiumfolie. Plooi dubbel, zodat je vierkanten krijgt. Giet 1 koffielepel olijfolie in het midden van elk vierkant, leg er een stuk zalm op en kruid met peper en zout.
3
Snij de tomaten en mozzarella in schijfjes en schik ze afwisselend op de stukken zalm. Kruid met peper en zout, overgiet met 1 koffielepel olie en bestrooi met fijngesneden basilicum.
4
Sluit de papilottes, leg ze op een ovenschaal en laat ze 15 minuten bakken in de oven. Serveer de warme vis met nog wat basilicum en rijst.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 700; energie (kCal): 168; vetten (g): 9; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 12; suikers (g): 0,8; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 744,24
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 700; energie (kCal): 168; vetten (g): 9; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 12; suikers (g): 0,8; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 744,24
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Gluten vrij
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaat | Yoom

Delhaize

Tomaat | Yoom

2 × 250 gr

€6,98

Garof | Mozza | Bufa Bocc

Fattorie Garofalo

Garof | Mozza | Bufa Bocc

10 x 25 gr

€3,79

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Zalmfilet | Gerookt | Bio

Delhaize

Zalmfilet | Gerookt | Bio

125 gr

Bio

€9,49

Snelkookrijst | 8 min

Bosto

Snelkookrijst | 8 min

4 x 75 gr

€2,45

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€24,36