Recept zoekresultatenYoghurt- of verse kaasijs met havermout en vers fruit
Delhaize logo
  • Yoghurt- of verse kaasijs met havermout en vers fruitB

Yoghurt- of verse kaasijs met havermout en vers fruit

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Kinderen
Snack
Yoghurt- of verse kaasijs met havermout en vers fruitB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 eetlepels kleine stukjes fruit (frambozen, rode bessen, bosbessen, ananas, kiwi …)
  • 300 g yoghurt of verse kaas
  • 2 eetlepels havermout
  • 2 eetlepels vloeibare rijstsuiker bio
  • stokjes

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode vruchten | Mix | Schaal
    400 gr
    24,98 €/kg
    €9,99
  • Griekse yoghurt natuur
    4 x 125 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Havermout
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bamboe prikkers | Ecofriendly | 15 cm
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 4 u in de diepvries

    1. Meng de yoghurt of verse kaas met de rijstsuiker.
    2. Vul de ijsvormpjes met het fruit, vervolgens met de yoghurt of verse kaas en ten slotte met de havermout.
    3. Steek de stokjes erin en stop 4 u in de diepvries.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 426; energie (kCal): 101; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 13,4; suikers (g): 9,8; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 4,5; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 98,78
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Kinderen
    Overig
    Andere
    Snack
    • Yoghurt- of verse kaasijs met havermout en vers fruitB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode vruchten | Mix | Schaal
    400 gr
    24,98 €/kg
    €9,99
  • Griekse yoghurt natuur
    4 x 125 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Havermout
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bamboe prikkers | Ecofriendly | 15 cm
    Dit product is niet meer beschikbaar