Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenYoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble
Delhaize logo
  • Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Andere
Terug naar school
Dessert
Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 125 ml ahornsiroop
  • 80 g geschaafde amandelen
  • 4 potjes Griekse natuuryoghurt (4 x 150 g)
  • griessuiker
  • 90 g havermoutvlokken
  • 400 g verse vruchten naar keuze
  • 75 g zonnebloempitten

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Ahornsiroop | Fles
    250 gr
    25,96 €/kg
    €6,49
    Afhaling vanaf 26/01
  • Amandelen | Schilfers
    125 gr
    47,92 €/kg
    €5,99
  • Griekse yoghurt natuur
    4 x 125 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Suiker | Fijne korrel
    1 kg
    1,25 €/kg
    €1,25
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
    2. Meng de havermoutvlokken, de amandelen en de zonnebloempitten in een kom. Overgiet met de ahornsiroop en meng goed.
    3. Leg bakpapier in een grote ovenschotel (22 x 32 cm). Giet er de bereiding in, druk aan en strijk glad met een vork. Bak in 12 min. goudbruin in de oven. Laat afkoelen.
    4. Verdeel het fruit over 4 kommetjes of 4 brede glazen. Giet er de yoghurt op (gesuikerd naar eigen smaak), bedek met in stukjes gebroken crumble en dien meteen op.
    5. Met de aangegeven hoeveelheden bekom je een grote crumblereep: verpak de crumble in aluminiumfolie of in een metalen doos, zo kan je ‘m zonder problemen enkele dagen bewaren en ook op voorhand bakken voor een hele week.

    Kooktip

    Varieer met het fruit naargelang het seizoenaanbod.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Grieks
    Andere
    Terug naar school
    Brunch
    Alle seizoenen
    Dessert
    • Yoghurt met vers fruit en knapperige granencrumble

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Ahornsiroop | Fles
    250 gr
    25,96 €/kg
    €6,49
    Afhaling vanaf 26/01
  • Amandelen | Schilfers
    125 gr
    47,92 €/kg
    €5,99
  • Griekse yoghurt natuur
    4 x 125 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Suiker | Fijne korrel
    1 kg
    1,25 €/kg
    €1,25