Yoghurt met bieslook
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Bijgerechten
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- zout
- 20 g bieslook
- 1 teentje knoflook
- 500 g yoghurt
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Dilea
Yoghurt | Natuur | Niet gesuikerd
4 x 125 gr
€5,29
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Totaal:
€8,24
Begin met koken
Bereidingstijd: 5 min.
- Hak de bieslook fijn en voeg toe aan de yoghurt.
- Pers er een teentje look bij en kruid met peper en zout.
- Serveer bij de groentechips als dipsaus.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 298; energie (kCal): 71; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 5,8; suikers (g): 5,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 4,5; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 93,58
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 298; energie (kCal): 71; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 5,8; suikers (g): 5,6; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 4,5; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 93,58
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Bijgerechten
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Dilea
Yoghurt | Natuur | Niet gesuikerd
4 x 125 gr
€5,29
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69