Recept zoekresultatenWitloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaas
Delhaize logo
  • Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaasB

Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaas

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Communie,Barbecue
Aperitief
Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaasB

Ingrediënten voor 16 Porties

16 Porties
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 75 g reepjes gerookte zalm
  • 100 g verse kaas “365”
  • 3 kleine stronkjes gastronomisch witloof

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Zalm | Atlantisch | Gerookt | Reepjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse kaas | Natuur
    200 gr
    4,75 €/kg
    €0,95
    Afhaling vanaf 12/01
  • Witloof | Gastronomisch
    175 gr
    14,00 €/kg
    €2,45
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: < 10 min.

    1. Hak de reepjes gerookte zalm.
    2. Prak de kaas met een vork, voeg de zalm toe, de bieslook en peper.
    3. Maak de 16 grootste witloofblaadjes los en vul elk blaadje (op de stevige onderzijde) met een schepje van de kaasbereiding. Schik ze op een schaal en bestrooi eventueel met bieslook.
    4. Serveer koel als aperitiefhapje.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 435; energie (kCal): 105; vetten (g): 7,9; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 5,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 29
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Communie,Barbecue
    Overig
    Zomer
    Aperitief
    • Witloofblaadjes gevuld met gerookte zalm en verse kaasB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bieslook
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Zalm | Atlantisch | Gerookt | Reepjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Verse kaas | Natuur
    200 gr
    4,75 €/kg
    €0,95
    Afhaling vanaf 12/01
  • Witloof | Gastronomisch
    175 gr
    14,00 €/kg
    €2,45