Wilde eend, gekonfijte droge vruchten, pastinaakpuree

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 g hazelnoten
- peper
- 6 e.l. olijfolie
- 70 g gezouten boter
- 5 cl balsamicoazijn
- 1/2 kl Espelettepeper
- 10 cl ciderazijn
- 3 el vloeibare honing
- 19 cl gevogeltefond
- 50 g gedroogde abrikozen
- 20 g sesamzaadjes
- 2 kleine wilde eenden
- 40 g witte amandelen
- 50 g goudgele rozijnen
- 10 cl warm water
- 1/2 bosje bladpeterselie
- verse tijm
- 1 citroen (het sap)
- 2 sinaasappels (het sap)
- 4 grote uien
- 700 g vastkokende aardappelen
- 700 g pastinaken
- 30 g hazelnoten
- peper
- 6 e.l. olijfolie
- 70 g gezouten boter
- 5 cl balsamicoazijn
- 1/2 kl Espelettepeper
- 10 cl ciderazijn
- 3 el vloeibare honing
- 19 cl gevogeltefond
- 50 g gedroogde abrikozen
- 20 g sesamzaadjes
- 2 kleine wilde eenden
- 40 g witte amandelen
- 50 g goudgele rozijnen
- 10 cl warm water