Waterzooi van bloemkool met tarbot en grijze garnalen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g tarbotfilet
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 1 bloemkool
- 3 biowortelen
- 1 citroen
- 1 ui
- 2 el zure room
- 1,9 dl schaaldierenfond
- 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 kruidentuiltje
- 4 takjes tijm
- peper
- 300 g tarbotfilet
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 1 bloemkool
- 3 biowortelen
- 1 citroen
- 1 ui
- 2 el zure room
- 1,9 dl schaaldierenfond
- 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 kruidentuiltje
- 4 takjes tijm
- peper