Watermeloen met ham en feta
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldBuiten eten
Salade

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 potje basilicum (bio)
- 200 g feta
- 200 g gekookte of rauwe ham
- olijfolie
- peper
- 200 g stokbroden
- 1/4 stuk watermeloen
Begin met koken
- Schil de watermeloen en verwijder de pitten, snijd het vruchtvlees in blokjes. Verbrokkel de feta.
- Snijd het stokbrood in plakjes. Bak ze knapperig in olijfolie, kruid met peper en zout.
- Schik alle ingrediënten op de borden. Werk af met olijfolie, basilicum en wat pistachenoten.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Buiten eten
Diner
Zomer
Salade