Warme vis met Ostendaisesaus

< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g zalmfilet
- 4 tongrolletjes
- 200 g kabeljauwfilet
- 100 g grijze gepelde garnalen
- 2 el olijfolie
- 2 stengels selder (voor de saus)
- 1 prei (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 1 teen look (voor de dressing)
- 4 takjes platte peterselie (voor de saus)
- sap van 1/2 citroen (voor de saus)
- 2 dl room (voor de saus)
- 1 dl witte wijn (voor de saus)
- 1 bokaal visfond 190 ml (voor de saus)
- 2 takjes tijm (voor de saus)
- 1 blaadje laurier (voor de saus)
- 2 el olijfolie (voor de saus)
- peper
- 200 g zalmfilet
- 4 tongrolletjes
- 200 g kabeljauwfilet
- 100 g grijze gepelde garnalen
- 2 el olijfolie
- 2 stengels selder (voor de saus)
- 1 prei (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 1 teen look (voor de dressing)
- 4 takjes platte peterselie (voor de saus)
- sap van 1/2 citroen (voor de saus)
- 2 dl room (voor de saus)
- 1 dl witte wijn (voor de saus)
- 1 bokaal visfond 190 ml (voor de saus)
- 2 takjes tijm (voor de saus)