Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenWarme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Delhaize logo
  • 00:00
    -13:32
  • Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

door Yves Mattagne

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 2 schijfjes ananas
  • 1/2 l water
  • 2 takjes verse munt
  • 1/2 vanillestokje
  • 50 cl siroop met kruiden
  • 200 g suiker
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 2 kruidnagels
  • 5 korianderkorrels
  • 3 kardemonbolletje
  • 1/3 kaneelstokje
  • 2 chocolademoelleux
  • 2 anijssterren
  • 5 zwarte peperbolletjes

Begin met koken

  • Alle ingrediënten van de kruidensiroop in een kom doen en tot het kookpunt brengen.
  • 10 minuten laten doorkoken en er de ananasschijfjes in leggen, 15 minuten laten koken.
  • De ananasschijfjes verwijderen, het sap filteren en fris zetten.
  • De chocolademoelleux opwarmen in de oven.

AFWERKING EN GARNERING

  • De ananasschijfjes in een diep bord schikken, een beetje kruidensap over gieten.
  • De moelleux, sorbet en muntblaadjes eraan toevoegen.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • 00:00
    -13:32
  • Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet