Gevogelteterrine met veenbessen
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Gehakt | Varken | Rund
1 kg
€8,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Delhaize
Verse | Tijm | Verpakt
20 gr
€1,89
Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,45
Delhaize
Kruiden | Kaneel | Gemalen
45 gr
€1,09
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Bereidingstijd: 15 min.
Tip: Snijd de appelen en de levertjes niet in te kleine stukken: je moet ze na het koken nog duidelijk kunnen proeven.
Toon:
Delhaize
Gehakt | Varken | Rund
1 kg
€8,99
Delhaize
Rode uien | Netje
400 gr
€1,99
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Delhaize
Verse | Tijm | Verpakt
20 gr
€1,89
Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,45
Delhaize
Kruiden | Kaneel | Gemalen
45 gr
€1,09
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25