Vongole op Thaise wijze

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 375 g venusschelpen (steenmosselen)
- 10 cl olijfolie
- 15 cl saké
- 2 teentjes look
- 1 flinke handvol verse korianderblaadjes
- 1/2 verse rode Spaanse peper
- 1 rode ui
- 2 kropslaharten
- zout
- bloem (optioneel)
- 1 limoen (optioneel)
- 375 g venusschelpen (steenmosselen)
- 10 cl olijfolie
- 15 cl saké
- 2 teentjes look
- 1 flinke handvol verse korianderblaadjes
- 1/2 verse rode Spaanse peper
- 1 rode ui
- 2 kropslaharten
- zout
- bloem (optioneel)
- 1 limoen (optioneel)