Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g zeewolffilets
- 1 kg bloemige aardappelen
- 400 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
- 4 el olijfolie
- nootmuskaat
- peper
- 3 eieren (voor de mousselinesaus)
- 250 g Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
- 200 ml Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
- 2 eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
- sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
- cayennepeper (voor de mousselinesaus)
- zout (voor de mousselinesaus)
- 800 g zeewolffilets
- 1 kg bloemige aardappelen
- 400 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
- 4 el olijfolie
- nootmuskaat
- peper
- 3 eieren (voor de mousselinesaus)
- 250 g Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
- 200 ml Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
- 2 eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
- sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
- cayennepeper (voor de mousselinesaus)
- zout (voor de mousselinesaus)